De Prinsentuin – Buitenschoolse opvang – Hillegom

Hartje Hillegom

Alle opvangvormen op één locatie!

Grote kindvriendelijke buitenruimtes

Buitenschoolse opvang

Centraal in Hillegom, met alle ruimte om heerlijk binnen én buiten te spelen, bieden wij Buitenschoolse Opvang aan kinderen van 4-12 jaar. Wij vangen kinderen op van de basisscholen De Fontein, Meer en Dorp (Vossepark), Daltonschool en de Johannesschool.

Binnen de buitenschoolse opvang zijn de volgende basisgroepen aanwezig:

Basisgroepen 4-12 jarigen
aantal groepen
max. groepsgrootte
22 1

Dagritme
Als alle kinderen door de pedagogisch medewerkers van de scholen zijn opgehaald, gaan we eerst met elkaar wat drinken en eten. Dit is doorgaans rond 15.30 uur. De bijzonderheden van die dag worden besproken; iemand jarig, was er schoolreisje of een film, een Cito-toets? Dit is even een moment om de schooldag en de ervaringen los te laten en de overgang naar vrije tijd en ontspanning te maken. Ook worden de ‘plannen’ van de kinderen zelf voor de middag besproken. Daarnaast wordt door de pedagogisch medewerkers een activiteit aangeboden, maar de kinderen zijn vrij om hier aan mee te doen. Bij droog weer gaan we altijd naar buiten, heerlijk spelen, voetballen, al naar gelang de behoefte, of voor de kleinere kinderen op de speelplaatsen van het kinderdagverblijf waar een zandbak en een glijbaan zijn.

Studiedagen en vakanties

De BSO is tijdens alle vakanties open van 8.00 tot 18.30 uur. In de vakantieweken organiseren wij diverse themagebonden activiteiten.  We gaan er op uit (bos, film, museum), knutselen van alles, sporten buiten op het plein om de kinderen leuk, leerzaam en sportief bezig te houden.

Basisscholen kennen studiedagen. Leerlingen hebben dan vrij. De BSO zal vanaf 8.00 uur geopend zijn als er minimaal vijf kinderen voor opvang tijdens deze studiedag zijn aangemeld. Vanzelfsprekend is de BSO op studiedagen geopend tijdens de reguliere naschoolse uren. Heeft jouw kind zin om gezellig te komen spelen als de studiedag valt op een contractdag, dan mag je hem of haar altijd brengen.

Interesse?

Maak een bezoekafspraak of meld uw kind(eren) gelijk aan.

Vragen?
Neem dan contact op met onze locatiemanager.

BSO de Prinsentuin

Mauritslaan 5
2181 SK Hillegom
0252 – 23 90 92
prinsentuin@robinson.nl

Openingstijden

Schoolweken
Dagelijks tot 18.30 uur

Vakantieweken
Van 8.00 tot 18.30 uur

Studiedagen
van 7.30 tot 18.30 uur

<center>Kelly Duivenvoorden</center>

Kelly Duivenvoorden

Locatiemanager

06 - 15 83 25 67

Op deze locatie

  • Kinderdagverblijf
  • Buitenschoolse opvang

Uurtarief

  • €9,94 (2024)

Gegevens LRK

Registratienummer Landelijk Register BSO: 445232572
GGD Inspectierapport

Oudercommissie

BSO De Prinsentuin heeft momenteel geen oudercommissie en maakt gebruik van alternatieve ouderraadpleging. Heeft u interesse om zitting te nemen in de oudercommissie, of wilt u weten wat deze rol inhoudt, neem dan contact op met de locatiemanager.