De Prinsentuin – Buitenschoolse opvang – Hillegom

Hartje Hillegom

Alle opvangvormen op één locatie!

Grote kindvriendelijke buitenruimtes

Buitenschoolse opvang

Centraal in Hillegom, met alle ruimte om heerlijk binnen én buiten te spelen, bieden wij Buitenschoolse Opvang aan kinderen van 4-12 jaar. Wij vangen kinderen op van de basisscholen De Fontein, Meer en Dorp (Vossepark), Daltonschool en de Johannesschool.

Binnen de buitenschoolse opvang zijn de volgende basisgroepen aanwezig:

Basisgroepen 4-12 jarigen
aantal groepen
max. groepsgrootte
22 1

Dagritme
Als alle kinderen door de pedagogisch medewerkers van de scholen zijn opgehaald, gaan we eerst met elkaar wat drinken en eten. Dit is doorgaans rond 15.30 uur. De bijzonderheden van die dag worden besproken; iemand jarig, was er schoolreisje of een film, een Cito-toets? Dit is even een moment om de schooldag en de ervaringen los te laten en de overgang naar vrije tijd en ontspanning te maken. Ook worden de ‘plannen’ van de kinderen zelf voor de middag besproken. Daarnaast wordt door de pedagogisch medewerkers een activiteit aangeboden, maar de kinderen zijn vrij om hier aan mee te doen. Bij droog weer gaan we altijd naar buiten, heerlijk spelen, voetballen, al naar gelang de behoefte, of voor de kleinere kinderen op de speelplaatsen van het kinderdagverblijf waar een zandbak en een glijbaan zijn.

Studiedagen en vakanties

De BSO is op studiedagen en tijdens alle vakanties open van 8.00 tot 18.30. In de vakantieweken organiseren wij diverse themagebonden activiteiten.  We gaan er op uit (bos, film, museum), knutselen van alles, sporten buiten op het plein om de kinderen leuk, leerzaam en sportief bezig te houden.

Interesse?

Maak een bezoekafspraak of meld uw kind(eren) gelijk aan.

Vragen?
Neem contact op met Mirjam Bovée. Zij is onze locatiemanager in Hillegom (prinsentuin@robinson.nl).

Hillegom
Mauritslaan 5
2181 SK Hillegom
Open tot 18.30
<center>Mirjam Bovée</center>

Mirjam Bovée

Locatiemanager

T 06 - 15 83 25 67

Op deze locatie

  • Kinderdagverblijf
  • Buitenschoolse opvang

Uurtarief 2022

  • BSO – €8,59

Gegevens
Registratienummer Landelijk Register (LRK):

BSO 445232572

GGD Inspectierapport

It provides a gold ring running around the circumference, which replica watches matches nicely together with the platinum arms along with hour indices.