Tarieven Kinderdagverblijf

Algemeen

Alle vestigingen van Robinson zijn 52 weken per jaar iedere werkdag geopend met uitzondering van de algemeen erkende feestdagen (Nieuwjaarsdag, 2e Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag*, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, 1e en 2e Kerstdag).

Op sinterklaasavond, kerstavond en oudjaarsdag sluiten onze vestigingen om 17.00.

*Bevrijdingsdag alleen eens in de vijf jaar

Tarieven en betalingen

De basis uurtarieven verschillen per vestiging. Bekijk op de pagina van het kinderdagverblijf van uw keuze welk uurtarief gehanteerd wordt.  Het tarief voor incidentele of extra kinderopvang voor alle vestigingen bestaat uit het basis uurtarief plus een toeslag van circa 10% voor de administratieve afhandeling.

  • Alle betalingen geschieden middels automatische incasso
  • Vaste kosten worden per maand vooraf geïncasseerd
  • Incasso van overige kosten, bijvoorbeeld extra opvangdagen, geschiedt op nacalculatie
  • Prijswijzigingen worden uitsluitend per e-mail toegestuurd
  • Wij berekenen 15 euro eenmalig aan administratiekosten per gezin

Opzegtermijn

Robinson hanteert een opzegtermijn van 1 maand voor alle diensten (ook gedeeltelijke opzegging). Opzeggen kan op elk moment van de maand via een brief of e-mail. Zegt u op in de tweede helft van de maand? Dan vindt de financiële afhandeling van de opzegging i.v.m. de automatische incasso pas in de volgende maand plaats. Stel: u zegt op 17 augustus de opvang op, dan betaalt u eind augustus automatisch voor de hele maand september. Eind september ontvangt u een creditfactuur én teruggave van de teveel betaalde opvangkosten.

Ruilen van een opvangdag

Mocht u een opvangdag willen ruilen, dan is het mogelijk om vooraf een ruil aan te vragen die valt binnen twee weken voor tot twee maanden na de oorspronkelijke datum, mits de bezetting dit toelaat.

Hoe werkt de Calculator?

Bereken uw netto kosten en doorloop onderstaande stappen in de calculator.

  1. U kunt nu de gevraagde gegevens van uw kind invoeren.
  2. Heeft u meerdere kinderen, dan kunt u klikken op “Voeg nog een kind toe” om de gegevens van een volgend kind in te voeren.
  3. Indien uw oudere extra kind(eren) al op de basisschool zit(ten), dan kunt u meerdere opvangsoorten (bijvoorbeeld Buitenschoolse Opvang tijdens schoolweken én opvang tijdens schoolvakanties) selecteren. Klik op “Voeg een opvangsoort toe” indien u een extra opvangsoort wenst. Staat de basisschool van uw oudere kinderen niet in de lijst, dan kunnen wij u niet van dienst zijn voor de buitenschoolse opvang.
  4. Vervolgens wordt u gevraagd of u in aanmerking komt voor Kinderopvangtoeslag en wat uw gezamenlijk bruto toetsingsinkomen is. Deze vindt u op uw laatste belastingaangifte of belastingaanslag of kunt u berekenen op de pagina van de belastingdienst.
  5. De Robinson Calculator berekent nu wat u netto betaald voor de opvang van uw kinderen na aftrek van de Kinderopvangtoeslag.