Werken in de kinderopvang, dat kan bij Robinson Kinderopvang! Ben je op zoek naar een prettige, informele werksfeer in een professionele omgeving? Wij hebben per direct de volgende vactures.

I. Pedagogisch medewerker KDV Vijfhuizen

Functieomschrijving

Heb jij, net als wij, een passie om spelenderwijs een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Heb jij oog voor kinderen en hun behoeften en kan jij aansluiten op hun belevingswereld? Hou jij van afwisseling met enige regelmaat? Solliciteer dan nu bij Robinson Kinderopvang. Wij bieden een uitdagende en afwisselende werkplek bij een kleine organisatie. Korte lijntjes, open communicatie en een informele sfeer. Met elkaar zorgen wij voor een optimaal pedagogisch klimaat, waarin kinderen in een veilige omgeving zich optimaal kunnen ontwikkelen. De locatie is voorzien van ruime horizontale groepen, met veel mogelijkheden om jouw eigen creativiteit in te zetten. Zowel uren en werkdagen zijn in overleg. Minimaal aantal uren 24, maximaal aantal uren 36.

Kwalificaties en vaardigheden

Minimaal opleiding SPW-3/4 niveau.

Soort dienstverband: Deeltijd

II.Pedagogisch medewerker VSO-TSO-BSO

Functieomschrijving

Zie jij het als een uitdaging om samen met jouw collega’s van iedere dag weer een bijzondere dag te maken? Om samen met elkaar een plek en omgeving te creëren waarin kinderen een fijne middag hebben met elkaar? Draai jij je hand er niet voor om, om leuke activiteiten te bedenken en uit te voeren? Heb jij naast jouw studie, hobby of andere bezigheden behoefte aan een flexibele werkplek of vind je het gewoon fijn om de ochtenden voor jezelf te hebben? Kom dan nu werken bij Robinson Kinderopvang! Onze BSO locatie staan te springen om enthousiaste collega’s! Wij bieden een uitdagende en afwisselende werkplek bij een kleine organisatie. Korte lijntjes, open communicatie en een informele sfeer. Onze locatie is voorzien van ruime groepen, met veel mogelijkheden om jouw eigen creativiteit in te zetten. Zowel uren en werkdagen zijn in overleg. Minimaal aantal uren 15, maximaal aantal uren 24.

Kwalificaties en vaardigheden

Minimaal opleiding SPW-3 of gelijkwaardig zoals een CIOS- en/of ALO-opleiding.

Soort dienstverband: Deeltijd

III. Pedagogisch Medewerkers Flexteam (alle locaties) 25-36 uur

Heb jij, net als wij, een passie om spelenderwijs een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen? Heb jij oog voor kinderen en hun behoeften en kan jij aansluiten op hun belevingswereld? Hou jij van afwisseling met enige regelmaat? Solliciteer dan nu bij Robinson Kinderopvang. Wij bieden een uitdagende en afwisselende werkplek bij een kleine organisatie. Korte lijntjes, open communicatie en een informele sfeer. Met elkaar zorgen wij voor een optimaal pedagogisch klimaat, waarin kinderen in een veilige omgeving zich optimaal kunnen ontwikkelen. De locaties zijn voorzien van ruime horizontale groepen, met veel mogelijkheden om jouw eigen creativiteit in te zetten. Zowel uren en werkdagen zijn in overleg. Je krijgt in de eerste plaats een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot verlenging. Minimaal aantal uren 25, maximaal aantal uren 36.

Wij zoeken:

Een enthousiaste flexibel in te zetten collega ter versterking van ons flexteam. Naast een diploma dat kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker volgens de CAO Kinderopvang. Net gediplomeerden zijn ook van harte welkom!

Wij bieden:

Een prettige werksfeer in een fijn team en een mooie werklocaties. Werkdagen: in overleg. Inschaling volgens de CAO kinderopvang.

INTERESSE?

Stuur dan je sollicitatiebrief, voorzien van een recent CV naar info@robinson.nl