Op dit moment hebben wij verschillende vacatures open staan. In verband met groei zijn wij op zoek naar zowel medewerkers die fulltime als parttime willen werken. Daarnaast zijn we ook op zoek naar invalkrachten die op alle vestigingen kunnen invallen bij verlof of ziekte van de huidige medewerkers.
Functie:
Als pedagogisch medewerker op deze vestiging ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling, verzorging en begeleiding van een groep kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Mede door jouw enthousiasme en het op een goede manier in de praktijk neerzetten van ons pedagogisch beleid zal er professionele opvang worden gerealiseerd in het kindercentrum.
Wij zoeken iemand die:
Een kindgerichte MBO/HBO opleiding heeft afgerond. Je bent dienstverlenend en klantgericht, hebt een duidelijke visie op kinderopvang en je laat je omschrijven als een stabiele, maar warme persoonlijkheid. Jouw goede communicatieve vaardigheden helpen je om prettige contacten te onderhouden met ouders en collega’s. Verder ligt je hart bij de kinderen die je op jouw eigen manier weet te motiveren en te stimuleren. Voel je je aangesproken door de volgende eigenschappen: flexibel, pro-actief, stressbestendig, doortastend en creatief dan zijn dit belangrijke eigenschappen voor jou die jij in je werk wilt gebruiken? Reageer dan!
Wij bieden:
Een prettige werkplek in een groeiende organisatie.
Reageren:
Mail ons een korte motivatie en je CV naar sollicitatie@robinson.nl