De Prinsentuin – Kinderdagverblijf & Buitenschoolse opvang – Hillegom

Hartje Hillegom

Alle opvangvormen op één locatie!

Grote kindvriendelijke buitenruimtes

Aparte babytuin

Voldoende parkeerruimte

Horizontale groepen

Kinderdagverblijf, Voor- en Naschoolse opvang De Prinsentuin
In de Oranjebuurt in Hillegom, aan de Mauritslaan 5, zullen wij vanaf 1 september 2022 van start gaan met kinderdagopvang.  Op deze locatie vind je vier groepen van het kinderdagverblijf en de naschoolse opvang in één pand. De locatie heeft een aparte babytuin.

SmallSteps/Partou
Tot en met 31 augustus 2022 biedt SmallSteps/Partou kinderopvang aan op deze locatie. SmallSteps/Partou en Robinson Kinderopvang hebben de wens uitgesproken dat kinderen zonder onderbreking vanaf 1 september naar deze locatie kunnen blijven gaan. Direct als er meer duidelijkheid is, zullen we dit op deze website communiceren.

Belangrijk! Robinson heeft geen (contact)gegevens van de ouders wiens kind(eren) nu op deze locatie worden opgevangen!
We kunnen u dan ook niet persoonlijk berichten over de stand van zaken. Wilt u dus door ons geïnformeerd worden over de overgang, meld uw kinderen dan ook (vrijblijvend!) aan of laat uw interesse weten per e-mail (planning@robinson.nl). Aanmelden is vanzelfsprekend niet bindend totdat u ons aanbod heeft geaccepteerd.

Het betreft géén overname van de bedrijfsactiviteiten. Ouders van kinderen die nu reeds gebruik maken van de kinderopvang (KDV & BSO) en geïnteresseerde ouders dienen dus een contract aan te gaan met Robinson door zich aan te melden.

Interesse?
Meld je kind aan om verzekerd te zijn van een plek op deze locatie! Wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem contact op per e-mail (planning@robinson.nl).

Werken op onze nieuwe locatie?
Neem contact met ons op per e-mail (sollicitatie@robinson.nl)

Hillegom
Mauritslaan 5
2181 SK Hillegom
Open van 07.30 tot 18.30

Mirjam Bovee

Locatiemanager

T 023 - 70 70 000 (hoofdkantoor)

Op deze locatie

  • Kinderdagverblijf
  • Voorschoolse opvang
  • Buitenschoolse opvang

Uurtarief 2022

  • KDV – €9,21
  • BSO/VSO – €8,59

Gegevens
Registratienummer Landelijk Register (LRK): n.n.b.

GGD Inspectierapport

It provides a gold ring running around the circumference, which replica watches matches nicely together with the platinum arms along with hour indices.