De Geluksvogels – Kinderdagverblijf – Haarlem

Kleinschalige opvang in huiselijke sfeer

Verticale groep

Dicht bij uitvalswegen Haarlem

Uitstekende bereikbaarheid

Kinderdagverblijf
Woont u in Haarlem, Santpoort of Spaarndam en zoekt u een Kinderdagverblijf waar uw kind zijn of haar dag op een leuke manier kan doorbrengen? Komt u dan eens langs op onze vestiging De Geluksvogels. Deze knusse locatie in de Vogelbuurt in Haarlem biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar oud.
Het combineren van de zorg voor onze kinderen met ons werk, kan ouders soms voor uitdagingen stellen. Dat weten wij heel goed, de meesten van ons zijn zelf werkende ouders. U zoekt opvang voor uw kind die u in staat stelt met een gerust hart naar uw werk te gaan, wetende dat uw kind in de beste handen is. Deze opvang willen wij graag voor u zijn! Een verlengstuk van thuis, met tegelijkertijd ook hele fijne extra’s, zoals leuke spelactiviteiten en  uitstapjes.

Verticale groep
De Geluksvogels heeft een basisgroep waarin maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar worden opgevangen. Op deze locatie is sprake van een verticale indeling van de groepen. Het voordeel van een verticale groep is dat baby’s al vroeg leren dat er grotere kinderen om hen heen spelen en kunnen hier veel van leren. Grotere kinderen leren op hun beurt weer om rekening te houden met de kleintjes en kunnen eventueel ‘helpen’ bij de verzorging. Dit stimuleert hun zelfstandigheid en eigenwaarde. Door opvang te bieden in een verticale groep hebben kinderen en ouders in principe 4 jaar lang te maken met dezelfde pedagogisch medewerkers. Pedagogisch medewerkers leren de kinderen goed kennen en kunnen op die manier optimaal inspelen op individuele behoeften en mogelijkheden van een kind.

In het kinderdagverblijf is de volgende stamgroep aanwezig:

Stamgroep
Max. groepgrootte 16
Aantal leidsters 3
leeftijd 0 – 48 mnd

Interesse?

Maak een bezoekafspraak of meld uw kind(eren) gelijk aan.

De Geluksvogels
Eksterlaan 84
2026 XJ Haarlem

T 023 – 539 81 80

geluksvogels@robinson.nl
Open van 08.00-18.00 uur

<center>Loïcq Rabarison</center>

Loïcq Rabarison

Locatiemanager

M 06 - 25 09 18 60

Op deze locatie

  • Kinderdagverblijf

Uurtarief 2021

  • €8,46

Gegevens
LRK nummer KDV: 112176070

GGD Inspectierapporten

It provides a gold ring running around the circumference, which replica watches matches nicely together with the platinum arms along with hour indices.