Brouwerskolkje – Buitenschoolse opvang – Overveen

Maaltijdservice

Veilig vervoer naar verschillende scholen Haarlem en Overveen

Historisch pand

Unieke binnenruimtes

Grote aangrenzende buitenruimte

Naast de Gemeentelijke Muziekschool

Buitenschoolse Opvang
Woont u in (de omgeving van) Overveen, Haarlem of Bloemendaal en zoekt u Buitenschoolse Opvang waar uw kind zijn of haar middag op een leuke manier kan doorbrengen? Komt u dan eens langs op onze vestiging Het Brouwerskolkje. Deze vestiging is gunstig gesitueerd. De Korte Zijlweg is in Overveen en ligt vlakbij het Ramplaankwartier van Haarlem. Vanaf de Randweg is de vestiging makkelijk bereikbaar.
Deze vestiging is gehuisvest in een pand uit 1893 aan de Korte Zijlweg 9 in Overveen en wordt door de ouders samen met het kinderdagverblijf Het Zijltje de mooiste én leukste kinderopvang van Bloemendaal en omgeving genoemd. Het monumentale pand is volledig aangepast aan de eisen van deze tijd, met behoud van originele details.

Deze vestiging ligt vlakbij het landgoed Elswout en Kraantje Lek. Wij vangen kinderen op van de volgende scholen in Overveen en Haarlem:

  • Aloysiusschool, KWS en Julianaschool in Overveen
  • Beatrixschool in Haarlem
  • Vrije School De Lindeboom in Haarlem

Warm Eten op de BSO
Bij ’t Brouwerskolkje bieden we de mogelijkheid tot warm eten aan. Alle kinderen die mee-eten, eten gezamenlijk in een aparte ruimte waar geen andere kinderen aanwezig zijn. Hierdoor kan de maaltijd rustig verlopen en ondervinden andere kinderen hier geen hinder van.

Zwemles (bij voldoende aanmeldingen)
Robinson biedt aan kinderen die gebruik maken van de Buitenschoolse Opvang de unieke mogelijkheid om tijdens de opvang zwemles te krijgen. Robinson heeft hiertoe een samenwerkingsverband met een lokale zwemschool. Deze zwemschool heeft exclusief voor onze BSO-kinderen zwemuren gereserveerd. De kinderen starten in een groep van maximaal 8 kinderen met de eerste fase watergewenning. Na deze fase stromen de kinderen door naar een volgende groep en starten we weer met nieuwe kinderen in de fase watergewenning.

Op deze vestiging zijn 2 basisgroepen aanwezig:

Basisgroepen

Basisgroep
4 – 12 jarigen
Max. groepsgrootte 22
Aantal pedagogisch medewerkers 3
Aantal basisgroepen 2

Interesse?

Maak een bezoekafspraak of meld uw kind(eren) gelijk aan.

Brouwerskolkje
Korte Zijlweg 9a
2051 BD Overveen

T 023 – 707 01 07

brouwerskolkje@robinson.nl
Open van 08.00 tot 18.30 uur

<center>Loïcq Rabarison</center>

Loïcq Rabarison

Locatiemanager

M 06 - 25 09 18 60

Op deze locatie

  • Naschoolse opvang

Uurtarief BSO

  • €8,55 (2022)

Gegevens
LRK nummer BSO: 170996244
GGD Inspectierapporten

Oudercommissie
ocoverveen@gmail.com

It provides a gold ring running around the circumference, which replica watches matches nicely together with the platinum arms along with hour indices.