Tarief Voorschoolse Opvang

Op dit moment organiseren wij de voorschoolse opvang (VSO) voor de basisschool De Vijfsprong (voorheen De Tweemaster en De Waterwolf) op onze, op loopafstand gelegen, Buitenschoolse Opvanglocatie Annaschool in Vijfhuizen. Uw kind(eren) zijn welkom vanaf 07.30 en worden door ons naar school gebracht
Het bedrag voor voorschoolse opvang is €7,57 (2020) per uur.

VSO & Wet Kinderopvang
De Wet Kinderopvang regelt de financiering en de kwaliteit van de kinderopvang. Hierin is een vergoeding voor de voorschoolse opvang opgenomen.

Hoe werkt de Calculator?

Bereken uw netto kosten en doorloop onderstaande stappen in de calculator.

  1. U kunt nu de gevraagde gegevens van uw kind invoeren.
  2. Heeft u meerdere kinderen, dan kunt u klikken op “Voeg nog een kind toe” om de gegevens van een volgend kind in te voeren.
  3. Maakt uw kind gebruik van meerdere opvangsoorten (bijvoorbeeld Buitenschoolse Opvang tijdens schoolweken én opvang tijdens schoolvakanties) dan kunt u klikken op “Voeg een opvangsoort toe” en selecteer de gewenste opvangsoort.
  4. Vervolgens wordt u gevraagd of u in aanmerking komt voor Kinderopvangtoeslag en wat uw gezamenlijk bruto toetsingsinkomen is. Deze vindt u op uw laatste belastingaangifte of belastingaanslag of kunt u berekenen op de pagina van de belastingdienst.
  5. De Robinson Calculator berekent nu wat u netto betaald voor de opvang van uw kinderen na aftrek van de Kinderopvangtoeslag.

Staat uw basisschool er niet bij? Dan kunnen we helaas geen opvang bieden voor uw kind(eren).