De Ballon – Kinderdagverblijf

Alle opvangvangvormen onder een dak

Hartje Bennebroek

Gelegen in het groen

Aparte speelruimte voor babies

Maaltijdservice voor KDV en BSO

Grote kindvriendelijke buitenruimte

Kinderdagverblijf
Woont u in Bennebroek, Heemstede, Hillegom of Zwaanshoek en zoekt u een Kinderdagverblijf waar uw kind zijn of haar dag op een leuke manier kan doorbrengen? Komt u dan eens langs op onze vestiging De Ballon. Deze prachtige locatie middenin het groen biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar oud.
Het combineren van de zorg voor onze kinderen met ons werk, kan ouders soms voor uitdagingen stellen. Dat weten wij heel goed, de meesten van ons zijn zelf werkende ouders. U zoekt opvang voor uw kind die u in staat stelt met een gerust hart naar uw werk te gaan, wetende dat uw kind in de beste handen is. Opvang die niet alleen het beste te bieden heeft, maar waar u het volste vertrouwen in heeft en waarbij u zich ‘thuis’ voelt. Deze opvang willen wij graag voor u zijn! Een verlengstuk van thuis, met tegelijkertijd ook hele fijne extra’s. Zoals heerlijk veel binnen- en buitenspeelruimte, leuke spelactiviteiten en uitstapjes, Engelse les voor peuters (in samenwerking met de Willinkschool), volop activiteiten en ontwikkelingsmogelijkheden voor uw kind!

In verband met uitbreiding van onze huidige opvangcapaciteit hebben wij vanaf AUGUSTUS 2019 weer plaatsen beschikbaar. Wacht niet te lang met inschrijven!

Warm Eten op het KDV
Bij de Ballon bieden we de mogelijkheid tot warm eten aan. Alle kinderen die mee-eten, eten gezamenlijk in een aparte ruimte waar geen andere kinderen aanwezig zijn. Hierdoor kan de maaltijd rustig verlopen en ondervinden andere kinderen hier geen hinder van. De kinderen die de maaltijd ‘s avonds nuttigen, worden rond 16.45 uur gebracht door de pedagogisch medewerker van de eigen groep, zij eten van 16.45 uur tot 17.15 uur.

Horizontale groepen
De opbouw van de dagopvang groep is horizontaal, dat wil zeggen dat in elke groep kinderen van gelijke leeftijd worden opgevangen. Dit heeft als voordeel dat de kinderen in deze groepen grotendeels in dezelfde leeftijdsfase zitten waardoor het dagritme en de activiteiten op elkaar zijn afgestemd.
In het kinderdagverblijf zijn de volgende stamgroepen aanwezig:

Stamgroepen Baby Dreumes Peuter
Max. groepgrootte 12 12 16
Aantal leidsters 3 2 2
leeftijd 0 – 24 mnd 24-48 mnd 24 – 48 mnd
De Ballon
Willinklaan 8
2121 CV Bennebroek
T 023-584 9333
E ballon@robinson.nl
Open van 07.30 tot 18.30
<center>Andria Witte</center>

Andria Witte

Locatiemanager en Coach

T 023 584 9333

Op deze locatie

Kinderdagverblijf

Naschoolse opvang

Gegevens
Registratienummer Landelijk Register (LRK) KDV: 680428562

GGD Inspectierapport