Overveen – Het Zijltje

Kinderdagverblijf
Woont u in de omgeving van  Overveen, Haarlem of Bloemendaal en zoekt u een Kinderdagverblijf waar uw kind zijn of haar dag op een leuke manier kan doorbrengen? Komt u dan eens langs op onze vestiging Het Zijltje. Deze vestiging is gunstig gesitueerd: de Korte Zijlweg ligt in Overveen en vlakbij het Ramplaankwartier van Haarlem. Vanaf de Randweg is deze vestiging makkelijk bereikbaar.

Onze vestiging Het Zijltje is gevestigd in de voormalige Aloysiusschool uit 1893 aan de Korte Zijlweg 9a in Overveen. Het pand is volledig gerenoveerd en hiermee behouden voor toekomstige generaties. Het monumentale pand is volledig aangepast aan de eisen van deze tijd, met behoud van originele details.

De vestiging heeft een een volledig ingerichte buitenruimte die meer dan ruimschoots voldoet en waar uw kind naar hartelust kan spelen! De vestiging bevindt zich vlakbij het landgoed Elswout en Kraantje Lek.

Post from RICOH THETA. – Spherical Image – RICOH THETA

Er is een grote parkeerplaats met ca. 15 plaatsen.

Horizontale groepen
De opbouw van de dagopvang groep is horizontaal, dat wil zeggen dat in elke groep kinderen van gelijke leeftijd worden opgevangen. Dit heeft als voordeel dat de kinderen in deze groepen grotendeels in dezelfde leeftijdsfase zitten waardoor het dagritme en de activiteiten op elkaar zijn afgestemd. Op deze vestiging zijn 4 groepen dagopvang aanwezig. De babygroep bestaat uit 0-2 jarigen, de peutergroepen uit 2-4 jarigen.

In het kinderdagverblijf zijn de volgende stamgroepen aanwezig:

Stamgroepen

Stamgroep Baby (0 – 24 mnd.) Peuter (24 – 48 mnd.)
Max. groepgrootte 12 16
Aantal leidsters 3 2
Aantal groepen 2 2

Tarieven
Kinderen worden voor minimaal twee dagen per week geplaatst.De tarieven zijn inclusief (fles)voeding, luiers en overige verzorgingsproducten.

Het Zijltje is geopend van 07.30 tot 18.30 (11 uur per dag).

Adresgegevens:
Locatiemanager Esther van der Zon

M 06-25163008

Overveen – Het Zijltje Kinderdagverblijf
Korte Zijlweg 9a
2051 BD  Overveen
T 023 – 707 0107
E Zijltje@robinson.nl

Gegevens


Even binnenkijken?
360-degree-150x112Even binnenkijken bij de optimist? Bekijk hier de 360 graden foto’s.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *