Bennebroek – De Ballon Kinderdagverblijf

Woont u in Bennebroek, Heemstede, Hillegom of Zwaanshoek en zoekt u een Kinderdagverblijf waar uw kind zijn of haar dag op een leuke manier kan doorbrengen? Komt u dan eens langs op onze vestiging De Ballon. Deze prachtige locatie middenin het groen biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar oud.

Het combineren van de zorg voor onze kinderen met ons werk, kan ouders soms voor uitdagingen stellen. Dat weten wij heel goed, de meesten van ons zijn zelf werkende ouders. U zoekt opvang voor uw kind die u in staat stelt met een gerust hart naar uw werk te gaan, wetende dat uw kind in de beste handen is. Opvang die niet alleen het beste te bieden heeft, maar waar u het volste vertrouwen in heeft en waarbij u zich ‘thuis’ voelt. Deze opvang willen wij graag voor u zijn! Een verlengstuk van thuis, met tegelijkertijd ook hele fijne extra’s. Zoals heerlijk veel binnen- en buitenspeelruimte, leuke spelactiviteiten en uitstapjes, Engelse les voor peuters (in samenwerking met de Willinkschool), volop activiteiten en ontwikkelingsmogelijkheden voor uw kind!

Warm Eten op het KDV

Bij de Ballon bieden we de mogelijkheid tot warm eten aan. Alle kinderen die mee-eten, eten gezamenlijk in een aparte ruimte waar geen andere kinderen aanwezig zijn. Hierdoor kan de maaltijd rustig verlopen en ondervinden andere kinderen hier geen hinder van. De kinderen die de maaltijd ‘s avonds nuttigen, worden rond 16.45 uur gebracht door de pedagogisch medewerker van de eigen groep, zij eten van 16.45 uur tot 17.15. Er zijn altijd voldoende begeleiders bij het warm eten aanwezig, dit in verband met de kind-leidster ratio.

De maaltijd of datgene wat over is gebleven kan op verzoek van de ouders meegegeven worden naar huis. De maaltijden worden verstrekt door het cateringbedrijf Lekker en Vers.

Horizontale groepen
De opbouw van de dagopvang groep is horizontaal, dat wil zeggen dat in elke groep kinderen van gelijke leeftijd worden opgevangen. Dit heeft als voordeel dat de kinderen in deze groepen grotendeels in dezelfde leeftijdsfase zitten waardoor het dagritme en de activiteiten op elkaar zijn afgestemd.

In het kinderdagverblijf zijn de volgende stamgroepen aanwezig:

Stamgroepen Baby Peuter Peuter
Max. groepgrootte 12 16 16
Aantal leidsters 3 2 2
leeftijd 0 – 24 mnd 24-48 mnd 24 – 48 mnd

img_5772Openingstijden
De Ballon is geopend van 07.30 tot 18.30 (11 uur per dag).

Bennebroek – De Ballon
Andria Witte – Locatiemanager
Willinklaan 8
2121 CV Bennebroek
T 023-584 9333
E ballon@robinson.nl

Gegegevens

Even binnen kijken?
Bekijk op je gemak de verschillende ruimten (in 360 graden) van de groepen van de Ballon. 360-degree-150x112