Overveen – Brouwerskolkje

Buitenschoolse Opvang
Woont u in (de omgeving van)  Overveen, Haarlem of Bloemendaal en zoekt u Buitenschoolse Opvang waar uw kind zijn of haar middag op een leuke manier kan doorbrengen? Komt u dan eens langs op onze vestiging Het Brouwerskolkje. Deze vestiging  is gunstig gesitueerd. De Korte Zijlweg is in Overveen en ligt vlakbij het Ramplaankwartier van Haarlem. Vanaf de Randweg is de vestiging makkelijk bereikbaar.

Deze vestiging is gevestigd in een pand uit 1893 aan de Korte Zijlweg 9 in Overveen en wordt door de ouders samen met het kinderdagverblijf Het Zijltje de mooiste kinderopvang van Bloemendaal en omgeving genoemd. Het pand is volledig gerenoveerd en hiermee behouden voor toekomstige generaties. Het monumentale pand is volledig aangepast aan de eisen van deze tijd, met behoud van originele details.

Deze ligt vlakbij het landgoed Elswout en Kraantje Lek. Wij vangen kinderen op van de volgende scholen in Overveen en Haarlem:

  • Aloysiusschool, KWS en Julianaschool in Overveen.
  • Beatrixschool in Haarlem.

Warm Eten op de BSO

Bij ’t Brouwerskolkje bieden we de mogelijkheid tot warm eten aan. Alle kinderen die mee-eten, eten gezamenlijk in een aparte ruimte waar geen andere kinderen aanwezig zijn. Hierdoor kan de maaltijd rustig verlopen en ondervinden andere kinderen hier geen hinder van. De kinderen die de maaltijd ‘s avonds nuttigen, worden rond 16.45 uur gebracht door de pedagogisch medewerker van de eigen groep, zij eten van 16.45 uur tot 17.15 uur. Er zijn altijd voldoende begeleiders bij het warm eten aanwezig, dit in verband met de kind-leidster ratio. De maaltijd of datgene wat over is gebleven kan op verzoek van de ouders meegegeven worden naar huis. De maaltijden worden verstrekt door het cateringbedrijf Lekker en Vers.

Zwemles

Robinson biedt aan kinderen die op dinsdag gebruik maken van de Buitenschoolse Opvang de geweldige mogelijkheid om tijdens de opvang zwemles te krijgen. Robinson heeft hiertoe een samenwerkingsverband met een lokale zwemschool. Deze zwemschool heeft exclusief zwemuren gereserveerd. De kinderen starten in een groep van maximaal 8 kinderen met de eerste fase watergewenning. Na deze fase stromen de kinderen door naar een volgende groep en starten we weer met nieuwe kinderen in de fase watergewenning.

Op deze vestiging zijn 2 basisgroepen aanwezig:

Basisgroepen

Basisgroep
4 – 12 jarigen
Max. groepsgrootte 30
Aantal pedagogisch medewerkers 3
Aantal basisgroepen 2

Openingstijden
De BSO is geopend op werkdagen van 12.00 uur tot 18.30 uur met uitzondering van de landelijk erkende feestdagen.

Registratienummers

  • Registratienummer Landelijk Register BSO: 170996244


Brouwerskolkje – Overveen

Adresgegevens:
Locatiemanager Sophie Bodeving

M 06-25163008

Overveen – Het Zijltje Kinderdagverblijf
Korte Zijlweg 9a
2051 BD  Overveen
T 023 – 707 0860
E Zijltje@robinson.nl

Gegevens

 

 

Robinson Kinderopvang Overveen NSO – Spherical Image – RICOH THETA