Indien u klant bent van Robinson is het mogelijk om voor alle soorten opvang incidentele opvang aan te vragen. Om misverstanden te voorkomen kan deze alleen via het ouderportaal worden aangevraagd. Bij aanvang van de opvang ontvangt u via de e-mail uw gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt dan op ouders.robinson.nl uw aanvraag incidentele opvang indienen.

De locatiemanager van de vestiging ontvangt dan meteen uw aanvraag en zal kijken of er op de betreffende dag een plek beschikbaar is. Indien er een plek beschikbaar is wordt u hiervan via een e-mail op de hoogte gesteld. Mogelijk zal de locatiemanager u een alternatieve dag aanbieden indien er op de dag van uw voorkeur geen plek beschikbaar is.

Voor de incidentele opvang ontvangt u achteraf een gespecificeerde factuur waarop de door u afgenomen dagen staan vermeld. Het tarief voor incidentele of extra kinderopvang voor 2018 bestaat uit het basis uurtarief plus een toeslag van circa 10% voor de administratieve afhandeling.

Voor de tussenschoolse opvang bedraagt dit € 2,70 per overblijfbeurt voor de locatie de Tweemaster en  € 2,50 per overblijfbeurt voor de locatie De Wadden.